marți, 25 martie 2014

Cum se tratează ejacularea precoce?


Ce este ejacularea precoce şi cum se tratează.

În timp ce ejacularea înseamnă punctul maximum al plăcerii sexuale masculine de cele mai multe ori, atunci când el ejaculează prea repede, nu este bine nici pentru el şi nici pentru partenera sa. Atunci avem de a face cu ejacularea prematura. Află mai multe detalii şi cum se poate trata citind articolul de mai jos!
de Ciprian,  25 Martie 2014

  • Sursa Foto: Thinkstock

Ce este ejacularea precoce


Aceasta nu este definită de timpul pe care un bărbat îl petrece de la începutul partidei de sex şi până termină, ci de lipsa controlului asupra actului în sine. Un bărbat care nu are această problema poate amâna momentul ejaculării, însă unul care suferă are reflexul incontrolabil. Bărbaţii care au problema încă de la începutul vieţii sexuale suferă de ejaculare precoce primară, iar cei care ajung în acel punct după o perioadă de ejaculare normală suferă de ejaculare precoce secundară.
Aceasta nu este o problemă de sănătate, ci a fost numită în mai multe rânduri un handicap (sau un defect) al unor bărbaţi, iar vestea mai tristă este că unul din trei bărbaţi suferă de ejaculare precoce şi doar 7% dintre toţi reuşesc să discute problema cu un specialist. În plus, de cele mai multe ori partenera care ştie că bărbatul ei are această problemă nu deschide subiectul, de teamă că el se va simţi ruşinat, iar relaţia se poate destrăma, arată unele studii. NU lasa aceasta mica problema sa-ti destrame casnicia, ia atitudine: http://suifanoriginal.ro

Suifan a fost gandit special pentru tratarea ejacularii rapide definitv. De asemenea s-a constatat faptul ca folosirea acestei solutii pentru o perioada de 2 luni, respectiv 2 flacoane de suifan aceasta afectiune dispare si nu veti mai fi nevoiti sa dati bani pe alte medicamente sau alte remedii impotriva ejacularii rapide. Contine numai ingrediente din plante capabile sa intarzie ejacularea si sa mentina erectia pe toata durata contactului sexual!
Suifan este cel mai cautat produs din lume pentru tratarea ejacularii precoce, datorita faptului ca este realizat numai din plante naturale si nu dauneaza abosolut deloc organismului si nu provoaca dependenta. In plus, acesta nu diminueaza placerea, ci dimpotriva, o aplifica!


Sursa: Ce este ejacularea precoce şi cum se tratează - Sex | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/ejaculare-precoce-cum-trateaza-38828.html#ixzz2wySy63xA